You are currently viewing ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΥΠΑΤΕ Ι. ΓΚΡΙΖΩΤΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΑΤΥΕ 16/11/2023

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΥΠΑΤΕ Ι. ΓΚΡΙΖΩΤΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΑΤΥΕ 16/11/2023

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την συμμετοχή του Ταμείου Υγείας Εργαζομένων ΑΤΕ στην σημερινή Γενική Συνέλευση και μάλιστα υπό καθεστώς επαναλειτουργίας του Ταμείου.

Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία και όλους τους συναδέλφους των αλληλοβοηθητικών σωματείων για την στήριξή τους και την συμβολή τους σε αυτή την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια.

Το ΤΥΠΑΤΕ βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη συνθήκη και αιφνιδιαστικά έχασε τα οικονομικά μέσα με τα οποία επιτελούσε τους σκοπούς του. Η πρόκληση ήταν μεγάλη και δύσκολη. Έπρεπε να αποφασίσουμε εάν η <<τύχη>> που επιφύλαξαν για την ΑΤΕ θα συμπαρασύρει και το ΤΥΠΑΤΕ. Μέσα από μία πορεία, αρχικά μοναχική που ο στόχος φάνταζε ανέφικτος, καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανό το όνειρο και τώρα βρισκόμαστε μπροστά στην πραγματοποίησή του.

Το Ταμείο στις 24 Νοεμβρίου 2023 θα ανοίξει τις πόρτες των δύο Πολυϊατρείων του στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Με δύο αδειοδοτούμενες οδοντιατρικές έδρες πλήρως εξοπλισμένες, παθολογικά ιατρεία με άδεια συνταγογράφησης, κέντρο κλινικής διατροφολογίας με δυνατότητα συνεδρίων εξ αποστάσεως και μια πανελλαδική συνεργασία για διαγνωστικές εξετάσεις θα κάνουμε το πρώτο σημαντικό βήμα. Ήδη δρομολογούμε την έναρξη λειτουργίας καρδιολογικού και πνευμονολογικού ιατρείου, τα οποία εξοπλίζουμε με σύγχρονα μηχανήματα.

Με προσεκτικά και σταθερά βήματα πιστεύουμε ότι σύντομα θα μπορέσουμε να καλύψουμε βασικές ανάγκες των συναδέλφων και των οικογένειών τους σε πρωτοβάθμια υγεία και σε ενεργή πλέον , ουσιαστική και λειτουργική συνεργασία με την Ομοσπονδία και τα μέλη της να προσφέρουμε στους συναδέλφους παροχές υγείας με ασφάλεια, σεβασμό και αμεσότητα.

Σας ευχαριστώ.