You are currently viewing ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε.

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε.

 

Αρ. Πρωτ.: 1                                                                                      Αθήνα, 28/11/2023

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟ 1 / 2023

 

          Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η επαναλειτουργία του κλάδου υγείας του Ταμείου μας είναι πια γεγονός.

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια υποδεχόμαστε στους γνώριμους χώρους των Πολυϊατρείων Αθήνας και Θεσσαλονίκης τους πρώτους συναδέλφους. Νέοι και μεγαλύτεροι συνάδελφοι έχουν ήδη απευθυνθεί για την εξυπηρέτησή τους με βάση το πρόγραμμα λειτουργίας των ιατρείων που σας έχουμε προωθήσει και τα ραντεβού του πρώτου 10ημέρου έχουν εξαντληθεί.

Η άμεση και ζεστή ανταπόκρισή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε αλλά και ευθύνη να πετύχουμε.

Μέλημά μας είναι η εξυπηρέτηση όλων των συναδέλφων, ανεξάρτητα του που ζουν ή εργάζονται. Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει ήδη μέριμνα και για τους συναδέλφους εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα :

Από 24/11/2023 υπάρχει η δυνατότητα της άυλης συνταγογραφίας για χρόνιες (σταθερές – συνεχιζόμενες) φαρμακευτικές αγωγές και για έκτακτα περιστατικά (κατά ιατρική εκτίμηση)

Από 24/11/2023 υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης και εξ αποστάσεως (με την χρήση μέσων τεχνολογίας, τηλε – ραντεβού) από τους κλινικούς διατροφολόγους του Ταμείου, για εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής και παρακολούθηση της πορείας τους.

Εξυπηρέτηση όλων των συναδέλφων από την σύγχρονη πολυκλινική του ΤΥΠΕΤ σε πολύ προνομιακές τιμές.

Μέσα από την συνεργασία μας με το πανελλαδικό δίκτυο – συνεταιρισμό εργαστηριακών ιατρών MEDISYN υπάρχει η δυνατότητα διενέργειας συνταγογραφούμενων (με τους όρους του ΕΟΠΥΥ) αλλά και μη συνταγογραφούμενων εξειδικευμένων εξετάσεων (μοριακών, γενετικών, κλ.π.) σε προνομιακές τιμές καθώς επίσης και η δυνατότητα διενέργειας εργαστηριακών εξετάσεων χωρίς παραπεμπτικό με σημαντική έκπτωση (20% επί των τιμών του ΦΕΚ).

Συνάδελφοι, ξεκινήσαμε με σχέδιο και προοπτική και με σταθερά βήματα προχωράμε μπροστά. Η  πρωτόγνωρη ανταπόκριση και συμμετοχή, μας δυναμώνει και μας  γεμίζει πίστη και αισιοδοξία για την ευόδωση της προσπάθειας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι με την ενεργή  στήριξή σας, η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δυναμική για όλους τους συναδέλφους και τα μέλη των οικογενειών τους, ώστε να ξανακάνουμε το ΤΥΠΑΤΕ το Ταμείο ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

 

Για την άμεση ενημέρωσή σας να ακολουθείτε την Ιστοσελίδα του ΤΥΠΑΤΕ (www.typate.gr).

O Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Ι. Γκριζώτης                                                                     Γ. Κουκάκης