You are currently viewing ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟ 8/21.12.2023 – ΚΑΤΑΒΟΛΗ Β΄ ΔΟΣΗΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023) ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟ 8/21.12.2023 – ΚΑΤΑΒΟΛΗ Β΄ ΔΟΣΗΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023) ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ

Αρ. Πρωτ.: 159                                                                             Αθήνα, 21/12/2023

 

           

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟ 8 / 2023

ΚΑΤΑΒΟΛΗ Β΄ ΔΟΣΗΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023) ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Πιστοί στις δεσμεύσεις μας προχωράμε  στην καταβολή της δεύτερης δόσης του Έκτακτου Οικονομικού Βοηθήματος που αφορά το έτος 2023. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε το βοήθημα να καταβληθεί άμεσα εν όψει και των εορτών, με βάσει τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από τους συναδέλφους για την καταβολή της πρώτης δόσης και θα παρακρατηθεί ποσό 60 Ευρώ ως έκτακτη εισφορά μέλους.

Παράλληλα συνεχίζεται και επεκτείνεται με πολύ ικανοποιητική ανταπόκριση και αποδοχή από τους συναδέλφους το πρόγραμμα επαναλειτουργίας του κλάδου υγείας. Η συμμετοχή των συναδέλφων έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα να θεωρούμε χρέος μας να προχωρήσουμε με ακόμα πιο αποφασιστικούς ρυθμούς.

Το τέλος αυτής της δύσκολης χρονιάς μας βρίσκει πιο αισιόδοξους και πιο ενωμένους. Η νέα χρονιά θα σηματοδοτήσει την πλήρη επαναλειτουργία των κλάδων του Ταμείου, μέσα από την επικείμενη τροποποίηση του Καταστατικού και των Κανονισμών, που θα κάνουν το ΤΥΠΑΤΕ ένα σύγχρονο και λειτουργικό Ταμείο.

Η Διοίκηση του ΤΥΠΑΤΕ εύχεται σε όλους εσάς και τις οικογένειές σας Καλές Γιορτές με υγεία.

             

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ι. ΓΚΡΙΖΩΤΗΣ                                                             Γ. ΚΟΥΚΑΚΗΣ