You are currently viewing ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΟΝΤΙΩΝ ΣΤΑ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (19 έως 29 Μαρτίου 2024)

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΟΝΤΙΩΝ ΣΤΑ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (19 έως 29 Μαρτίου 2024)

 

Αρ. Πρωτ.: 3                                                                                      Αθήνα, 6/3/2024


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟ 3 / 2024


ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΟΝΤΙΩΝ ΣΤΑ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας (20 Μαρτίου), το Ταμείο Υγείας Προσωπικού ΑΤΕ (Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε.) ανοίγει τις πόρτες και τα οδοντιατρεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε όλους τους συναδέλφους – εργαζομένους στην Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο προώθησης της ενημέρωσης και της πρόληψης κατά των παθήσεων του στόματος.

Το διάστημα από 19 έως 29 Μαρτίου 2024, τα μέλη του Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε. αλλά και συνάδελφοι  – εργαζόμενοι στην Τράπεζα Πειραιώς που δεν είναι μέλη του Ταμείου μπορούν να κλείνουν ραντεβού στα Πολυϊατρεία Αθήνας (τηλ.: 210 8898457 / 210 8898458, αρμόδιες κ. κ. Δήμητρα Λάλλα & Καίτη Ζαχαριά) και της Θεσσαλονίκης (τηλ. 2310 286007 αρμόδια κ. Σοφία Παρτσανάκη), για έναν προληπτικό έλεγχο δοντιών με ενημέρωση για τα ζητήματα στοματικής υγείας και έναν δωρεάν καθαρισμό δοντιών.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους τους συναδέλφους στα Πολυϊατρεία μας. Η υγεία είναι θέμα που αφορά όλους μας χωρίς διακρίσεις και σκοπός του Ταμείου είναι να στηρίξει όπου και όπως μπορεί όλους τους συναδέλφους με δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης


<<Στα Ιατρεία μας για την Υγεία μας>>

Για το Δ.Σ. του Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           
                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ι. ΓΚΡΙΖΩΤΗΣ                                                              Γ. ΚΟΥΚΑΚΗΣ